The perfect guide to the casino

Nederlag til FC Københavns overmænd: Sådan endte de fire andre sene Champions League kampe

Foto: Ritzau Scanpix



Det var ikke kun de to brag mellem PSG – Real Madrid og Atletico Madrid – Juventus, som var i gang i aften.

Bayern München tog imod FC Københavns overmænd fra Røde Stjerne, og her blev de ikke spået de store chancer. Det var der også god grund til, og efter en scoring fra Kingsley Coman i 1. halvleg, lukkede Bayern München kampen i 2. halvleg med to scoringer af Robert Lewandowski og Thomas Müller. Dermed topper Bayern München sin gruppe, foran Tottenham og Olympiakos.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Bayer Leverkusen var kæmpe favoritter mod Lokomotiv Moskva, og gav endda flere steder kun 1,33 igen, hvis man oddsede på dem. Det blev en særdeles målrig 1. havleg, da Lokomotiv Moskva scorede tre mål. Grzegorz Krychowiak, Dmitri Barinov og Benedikt Höwedes kom på tavlen, dog var Höwedes’ mål et selvmål, og dermed stod den 1-2 til Moskva ved pausen. Da der ikke faldt nogle mål i 2. halvleg, vandt Moskva kampen og topper derfor Gruppe D, da Atletico Madrid og Juventus spillede uafjgort i gruppens anden kamp.

Et andet hold, som FC København også har mødt for ikke særlig lang tid siden, er Atalanta. Atalanta var uden Simon Kjær i aften, og noget tyder på, at de godt kunne bruge ham. De var favoritter, selvom man på udebane mødte Dinamo Zagreb, men efter 1. halvleg, var man bagud med hele 3-0, blandt andet på to mål af Mislav Orsic. Mislav Orsic kom i fokus igen i 2. halvleg, da han fuldførte sit hattrick, og sikrede Zagreb en sejr på 4-0.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

I den anden kamp i Gruppe C, skulle Manchester City en tur til Ukraine, hvor Shakhtar Donetsk stod klar. De to hold mødte også hinanden i sidste års Champions League gruppespil, og det blev en fuldstændig gentagelse af den kamp. City var foran med 0-2 ved pausen på mål af Riyad Mahrez og Ilkay Gundogan. I 2. halvleg lukkede Gabriel Jesus kampen, da han scorede til 0-3, hvilket var samme resultat sidste år, da City var på besøg i Ukraine.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top