The perfect guide to the casino

Holdkammerat storroser norsk hattricks-helt: Vi har aldrig haft en som ham

Foto: Ritzau Scanpix



Norske Erling Braut Haaland scorede tre mål i sin Champions League-debut for Red Bull Salzburg, og det medvirkede i høj grad til sejren på 6-2 over Genk i Champions League.

Den blot 19-årige Erling Braut Haaland demonstrerede både hurtighed og målnæse, da han scorede tre mål i sin debut i Champions League – til stor begejstring for både fans og holdkammerater.

– Jeg tror, at alle kunne se, at det han leverede i dag, var helt specielt. Det er ikke normalt for en 19-årig at levere på den måde. Hans attitude, mentalitet og hurtighed er unik, sagde holdkammeraten Maximilian Wöber efter kampen til norske Verdens Gang.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Erling Braut Haaland er søn af den tidligere norske landsholdsspiller, Alf-Inge Haaland, og sønnen skulle kun bruge 100 sekunder til at score sit første mål i Champions League. Siden fulgte han op med to mål mere i første halvleg.

– Erling er en god dreng, og han er altid glad. Alle nyder, at han er kommet hertil, sagde Red Bull Salzburgs træner, Jesse Marsch.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Selv prøver Erling Braut Haalnd at holde begge ben på jorden, selvom Red Bull Salzburg nu fører puljen, der også har deltagelse af Napoli og Liverpool, der mødte hinanden i puljens anden kamp. Her vandt Napoli 2-0 over de forsvarende Champions League-mestre.

– Nu må vi fokusere på næste kamp i ligaen, og først derefter gælder det Liverpool. Alt er muligt. Det så man sidste år med Ajax, og det kunne være sjovt at gøre ligesom dem. Men der er gode hold med i denne pulje, sagde Erling Braut Haaland.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top