The perfect guide to the casino

Chelsea-spiller skændtes med holdkammerat og brændte straffe: Jeg ville sparke igen!

Foto: Ritzau Scanpix



Chelseas Ross Barkley ville have sparket et straffespark mere, hvis holdet havde fået ét, selvom han brændte mod Valencia i Champions League.

Ross Barkley havde chancen for at skaffe Chelsea et point i Champions League-kampen mod Valencia, men han brændte et straffespark efter at have skændtes med holdkammeraten Willian om at få lov at tage sparket.

I stedet endte Valencia med at vinde kampen 1-0.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Det er indlysende, at jeg ikke gjorde, hvad jeg skulle. Men alle kan brænde et straffespark. Jeg troede på, at jeg kunne score, og hvis vi havde fået et straffespark mere, ville jeg med glæde have taget det, sagde Ross Barkley efter kampen ifølge Daily Mirror.

Nederlaget på eget græs sætter Champions League-vinderne fra 2012 i en svær udgangsposition i forhold til at gå videre fra puljen, der også består af Ajax og Lille.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Man kan brænde et straffespark, men det er ikke verdens ende. Vi har fem kampe tilbage i puljen, som vi går efter at vinde. Denne her gik bare ikke, som vi havde håbet på.

Chelseas manager, Frank Lampard, sagde efter kampen, at nederlaget var en hård lektie om at være effektiv i europæisk fodbold.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top