The perfect guide to the casino

Ros fra hans afdøde far i et gammelt klip: Ronaldo brød ud i tårer på tv

Foto: Ritzau Scanpix



Cristiano Ronaldo fik vist et klip af sin afdøde far, der roste ham på tv, og det var mere, end verdensstjernen kunne klare.

Cristiano Ronaldo fik klippet med sin afdøde far, José Dinis Aveiro, at se i et timelangt interview med stjerne-journalisten Piers Morgan.

I interviewet – der blev gennemført lige før EM i 2004 – fortæller José Dinis Aveiro, at han er meget stolt af sin søn. Og de ord fik Cristiano Ronaldo til at bryde ud i glædestårer.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Jeg har aldrig set det videoklip før. Aldrig har jeg set det. Det er utroligt, sagde Cristiano Ronaldo, der siden interviewet med faderen fem gange er blevet kåret til den bedste fodboldspiller i verden (Ballon d’Or).

Cristiano Ronaldo har tidligere fortalt, at han havde et meget anstrengt forhold til sin far, der var alkoholiker, og som var hård ved ham under opvæksten på den portugisiske ø, Madeira.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

José Dinis Aveiro døde i 2005 af leversvigt i en alder af 52 år.

I udsendelsen, som Daily Mail har set, taler den 34-årige Juventus-stjerne også om, hvor hårdt det har været at være anklaget for voldtægt. Den sag har siden taget en anden drejning, da kvinden – Kathryn Mayorga – i stedet er anklaget for falsk anmeldelse.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top