Referat: OB udspillede tandløse Silkeborg i storsejr

Silkeborg formĂĄede ikke at spille sig til point i mandagens 0-3 nederlag til OB efter bl.a. to mĂĄl af Bashkim Kadrii.

OB gæstede denne aften Jysk Park, hvor Silkeborg ventede i den sidste kamp i 9. spillerunde, hvor Silkeborg spillede for at komme væk fra bunden, mens OB skulle tilbage i top 6.

Fynboerne kom bedst fra start, hvor de hurtigt satte sig på spillet og holdt tålmodigt bolden i egne rækker, hvor Silkeborg var mere afventende.

Efter knap et kvarter fik vi kampens første scoring. Bashkim Kadrii samlede 2. bolden op efter et hjørnespark, hvorefter han sendte den lige ind i panden på en helt fri Oliver Lund, der headede bolden ind bag Rafael Romo til 0-1.

Efter 20 minutter var OB på spil igen, da et indlæg blev sendt ind i feltet, der akkurat passerede Sander Svendsen, hvorefter den kom hen til Troels Kløve, der midt for mål bankede bolden over og misbrugte sin enorme scoringsmulighed.

En halv time inde i opgøret blev der begået et klodset frispark på Bashkim Kadrii lige uden for feltet, som han selv skulle eksekvere. OB-angriberen sparkede bolden perfekt over muren og direkte i mål uden chance for Rafael Romo til 0-2.

OB fortsatte med at presse på og det lykkedes Troels Kløve at erobre bolden højt oppe på Silkeborgs banehalvdel, hvorefter han gik på mål, men hans afslutning gik akkurat forbi mål.

Silkeborgs første chance kom efter 40 minutter, da Sven Crone tog den lange tur i højre side, hvorefter han fandt Ronnie Schwartz udenfor feltet, der dog sparkede over målrammen.

Efter pausen fortsatte OB det gode pres og blev ved med at skabe chancer, mens Silkeborg slet ikke kunne få deres spil til at hænge sammen.

10 minutter inde i 2. halvleg kom Silkeborg frem til deres største chance, da Mads Emil Madsen drev bolden frem og fik afsluttet kort udenfor feltet, men Oliver Christensen fremførte en flot redning i OB-målet.

Med lidt over 20 minutter igen fik OB sat endnu en god afslutning ind, da Bashkim Kadrii kunne vende helt upresset pĂĄ kanten af feltet, hvorefter han kanonerer bolden pĂĄ ydersiden af stolpen.

Med et kvarter før tid kom OB også på 3-0. Jacob Barret fandt Issam Jibali, der lagde bolden ind i feltet til Bashkim Kadrii, som bankede sit andet mål ind til stillingen 3-0.

Kort før tid kunne OB have udbygget, da Bashkim Kadrii fandt Issam Jibali, men hans afslutning blev akkurat reddet af Silkeborgs Rafael Romo. Det blev dermed ikke til flere mål og derfor kunne OB rejse tilbage til Fyn med de tre point.

OB tager i næste spillerunde imod AGF på Nature Energy Park i Odense, mens Silkeborg tager imod Lyngby på Jysk Park.