The perfect guide to the casino

Nicklas Bendtner sigter efter en bedre hjemmebanedebut: Telia Parken er helt speciel for mig

Foto: Ritzau Scanpix



Nicklas Bendtner glæder sig til at spille i Telia Parken igen.

Nicklas Bendtner fik søndag eftermiddag debut for FC København, da de danske mestre noget overraskende tabte til Hobro. Angriberen var glad for sin debut, men nu ser han frem til sin hjemmebanedebut i Telia Parken.

Det siger han således til klubbens egen hjemmeside.

– Telia Parken er et helt specielt sted for mig, og jeg har haft mange store oplevelser her, men det har været som landsholdsspiller. Nu glæder jeg mig til at gå ind som FCK-spiller og opleve store aftener herinde sammen med FCK’s fans, som, jeg ved, kan skabe en helt vild stemning til de her kampe, siger Bendtner til FCK-s hjemmeside.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Den danske angriber udtaler desuden også, at han blev meget rørt over den flotte modtagelse fra FC København-fansene søndag eftermiddag ude mod Hobro.

– Jeg synes, at de medrejsende FCK-fans tog virkelig flot imod mig, og generelt har jeg været overvældet af den modtagelse, jeg har fået. Det har berørt mig, og jeg vil gøre mit bedste for at betale tilbage på banen og hjælpe holdet, så godt jeg kan, siger Bendtner afslutningsvis.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Næste opgave for FC København og Nicklas Bendtner bliver altså på torsdag, hvor at de åbner Europa League-gruppespillet hjemme i Telia Parken mod Lugano.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top