The perfect guide to the casino

Kig væk Chelsea: Real Madrid vil hente endnu en stjerne i Chelsea – Koster 750 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix



Real Madrid havde endelig held med at lokke Chelsea, til at sælge Eden Hazard til dem. Her har han fået en kontrakt indtil sommeren 2024.

Grundet skader er Eden Hazard ikke rigtig kommet igang i Real Madrid endnu. Det var altså anden sommer i træk, at Real Madrid gik på rov i Chelsea, og hentede en af klubbens største stjerner, da man sidste sommer også hentede Thibaut Courtois. Ifølge Don Balon er man klar til, at gøre den statistik til tre ud af tre køb i Chelsea, tre somre i træk.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Det er Real Madrid-præsidenten Florentino Perez, som er interesseret i at hente Tammy Abraham i Chelsea. Den 21-årige englænder har endelig fået chancen for Chelsea, efter en række lejeophold. I hans første fulde sæson for Chelsea, som han netop er i gang med, er det allerede blevet til syv mål i fem kampe. Hans kontrakt med Chelsea udløber i 2022, og nu skulle Florentino Perez altså holde vågent øje med ham. Chelsea skulle dog kræve minimum 750 millioner kroner for angriberen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Tammy Abraham har været på Chelseas ungdomsakademi, og har sidenhen taget turen op igennem alle holdene, startende fra Chelseas ungdomshold, helt op til førsteholdet. Tammy Abraham har endnu ikke slået sig fast på det engelske a-landshold, men har til gengæld spillet 26 landskampe for Englands u-21 hold, hvor det er blevet til ni mål og fem assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top