The perfect guide to the casino

Åh nej: Arsenal-stjerne drak sig fuld og forlod byen klokken 03:00 efter 2-2 kampen mod Watford

Foto: Ritzau Scanpix



Det så lige så godt ud for Arsenal, da Pierre-Emerick Aubameyang scorede to hurtige mål og bragte foran Arsenal 0-efter 32 minutter.

Et mål af Tom Cleverley og Roberto Pereyra gjorde dog, at Arsenal måtte rejse hjem med et skuffende uafgjort resultat, mod sidstepladsen i Premier League Watford. Arsenal har derfor otte point efter de første fem kampe i Premier League, og ligger nu side om side med Tottenham, Manchester United og Chelsea.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

For at gøre nederlaget igår værre, blev stjerneangriberen og manden bag begge Arsenal mål igår, spottet forlade en natklub i London, klokken 3 om natten. På billederne ligner han også en mand, som er alt andet end frisk, men derimod en mand, som har fået en drink for meget.


Credit: BackGrid


Credit: BackGrid

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Aubameyang er ellers en af de få Arsenal-stjerner, som kan være tilfreds med hans præstation indtil videre i sæsonen. Han har også stået for fem ud af otte af Arsenals mål, og har generelt været en kæmpe succes siden han kom til i januar 2018 fra Borussia Dortmund. Hans kontrakt udløber i 2021, og siden skiftet er det blevet til 70 kampe, hvor han har scoret 46 mål og leveret 12 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top