The perfect guide to the casino

Afsløring: FC København og FC Midtjylland jagter transferfri landsholdstjerne

Foto: Ritzau Scanpix



Transfervinduet i Danmark er lukket, og det blev lukket med noget af et brag, da både FC Midtjylland og FC København forstærkede truppen på den sidste dag.

Imens FC København hentede Nicklas Bendtner, hentede FC Midtjylland Emiliano Marcondes. Nu afsløres det dog i BTs fodboldpodcast ‘Transfervinduet’, at minimum 3-4 Superliga-klubber herunder FC Midtjylland og FC København, har spurgt til den samme spiller. Da man dog kun kan signe spillere på en fri transfer, er der mange spillere udelukket.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Men ifølge BT, skulle der være tale om den islandske landsholdsspiller Birkir Bjarnason, som sidst var på kontrakt i Aston Villa. Her udløb kontrakten dog i sommers, og han har sidenhen ikke fundet en klub. Han skulle dog have håbet på, at spille noget mere ‘eksotisk’ fodbold end Superligaen, men kan ende med, snart at skulle tage en beslutning.

Den 31-årige islænding har spillet for Viking, Pescara, FC Basel, Aston Villa, Bodø Glimt, Standard Liege og Sampdoria, og kan nu være på vej til Superligaen, hvis der ikke kommer bedre tilbud på bordet.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Birkir Bjarnason har spillet 80 landskampe for det islandske landshold, hvor det er blevet til 12 mål og otte assists. Han spiller primært på midtbanen, hvor han enten spiller på kanten eller inde på den centrale del.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top