The perfect guide to the casino

Preview: Silkeborg – OB

Silkeborg tager imod OB mandag d. 16/9 kl. 19 på Jysk Park i Silkeborg.

Formen:
Silkeborg ligger inden 9. spillerunde sidst i Superligaen med blot tre point, på baggrund af tre uafgjorte kampe i deres fire seneste. Kent Nielsens mandskab har i landskampspausen fået en ny målmand ind i form af landsholdsspilleren Rafael Romo fra Venezuela, som bliver spændende at følge i mandagens opgør.

Fynboerne har nu ikke scoret i deres seneste tre kampe, hvoraf de seneste to dog alligevel har givet point i form af uafgjorte resultater mod Hobro og SønderjyskE. Landskampspausen er dermed kommet på et fornuftigt tidspunkt, hvor OB har kunnet arbejde med de offensive problemer.

Forventede startopstillinger:
Silkeborg er fortsat uden Gustav Dahl og Sebastian Jørgensen, ligesom Valance Nambishi og Milan Massop også er skadesramte.

Jakob Michelsen ser ud til at må undværre både Jens Jakob Thomasen og Ryan Johnson Laursen, der ventes at blive erstattet af Jacob Barret Laursen.

Silkeborg IF (4-4-2): Romo – Crone, Flinta, Gertsen, Hagelskjær – Okkels, Lesniak, Madsen, Møller – Maholli, Schwartz

OB (3-5-2): Christensen – Leeuwin, Tverskov, Lund – Laursen, Drachmann, Opondo, Kløve, Lund – Svendsen, Kadrii

De skal gøre forskellen:
Silkeborg frontangriber, Ronnie Schwartz, har tidligere været i mål-humør og han er indtil videre blevet noteret for fem scoringer, hvorfor han også bliver vigtig for Silkeborg i mandagens opgør. Rafael Romo skal vogte målet og det bliver spændende at se, hvilket niveau landsholdsmålmanden har.

OB vil med garanti dels forsøge at kombinere sig igennem kæderne og dels prøve at finde Bashkim Kadrii i mellemrummene, som tidligere har givet succes i form af det direkte spil, mens Sander Svendsen tidligere også har vist målnæse og dygtighed foran mål. Holdet er vant til at løbe mange meter for hinanden og netop det bliver også afgørende i fredagens opgør.

Det kan vi forvente:
OB vil med stor sandsynlighed angribe hjemmeholdet fra start og forsøge at sætte dem under pres. Silkeborg vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender i en forhåbentlig målrig affære.

I de tre seneste indbyrdes opgør har Silkeborg vundet alle gangene, senest tilbage i 2017. Om vi får endnu en sejr til Silkeborg må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang mandag kl. 19 på Jysk Park i Silkeborg.

OVERSIGT

Scroll to Top