The perfect guide to the casino

Manchester United jagtede ham i sommers: Nu bekræfter klubbens direktør, at stjernen er på vej væk

Foto: Ritzau Scanpix



Juventus har en af de bredeste trupper i hele Europa. Det er på mange punkter rigtig godt, men på nogle punkter er det et kæmpe minus.

For hvordan i alverden sørger man for at gøre alle glade, når man kun kan spille 11-mand pr. kamp? Tidligere er den tyske stjerne Emre Can, blevet voldsomt sur, fordi han ikke er en del af Juventus’ hold, der må spille i Juventus’ Champions League gruppespilskampe. En anden, der heller ikke kan spille Champions League i år for Juventus, er kroatiske Mario Mandzukic.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Det viser sig dog, at der er en god grund til, at Mandzukic ikke blev taget med. Han arbejder nemlig på et skifte videre fra klubben, og i sommers blev blandt andet Manchester United nævnt som rigtig interesseret. Det skete dog ikke, og derfor er Mandzukic stadig at finde i Juventus. Han var ikke en del af holdet i Juventus 0-0 mod Fiorentina, og det er der en god grund til, ifølge klubbens direkør, Fabio Paratici.

Det er overfor Sky Sports Italia ifølge Football Italia, at Fabio Paratici har sagt følgende.

– Mario har været en meget vigtig spiller for os i årenes løb. Han har bevist sig på alle niveauer. Der er en ny mulighed for ham og i aftale med ham, træneren og hans agent besluttede vi, det var bedst, at han ikke kom med på denne tur(kamp mod Fiorentina, red.).

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Mario Mandzukic kom til Juventus tilbage i 2015 fra Atlético Madrid. Her har han haft stor succes, og har vundet fire mesterskaber og tre italienske pokaltitler. Udover dette, er det blevet til hele 162 kampe for klubben, hvor han har scoret 44 mål og leveret 24 assists. I Juventus har den store kroat dog både spillet på kanten, helt på toppen og lige bag angriberen. Fabio Paratici afslører også, hvor Mandzukic er på vej hen.

– Det er Qatar, lyder det fra Juventus direktøren.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top