The perfect guide to the casino

Iskold luft: Neymar Jr. sviner Paris SG-fans

Foto: Ritzau Scanpix



Så fik Neymar sin debut for PSG i denne sæson, efter en hæsblæsende sommer, hvor han gjorde alt for at komme væk fra klubben.

Og hvilken debut af slagsen. Et fuldstændigt akrobatisk flugter/saksesparkslignende mål i det 91. minut af kampen, der endte med at afgøre kampen, da det blev det eneste mål. De franske fans, som i den grad var klar med buhråb og bannere, selvom de havde fået af vide, at bannere ikke var tilladt, jublede ved målet, som om Neymar aldrig havde været utilfreds i klubben.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Det er da også en svær situation, for i kampens hede bliver man glad, når ens hold sikrer sig sejren dybt inde i overtiden. Problemet er bare, at som den kontroversille person som Neymar er, har han efter kampen, leveret en noget spydig kommentar til PSG fansene.

– De PSG fans som buhede, og svinede mig og hele min familie til, var de samme fans som jublede over mit saksesparksmål. Vi ved alle sammen, at de fleste af dem er ‘glory hunters’. Jeg er ligeglad, lød det fra Neymar til franske L’Equipe.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

PSG havde da også brug for deres brasilianske superstjerne, eftersom både Edinson Cavani og Kylian Mbappe begge stadig er ude med skader. Faktum er, at Neymar er i PSG til minimum januar, og derfor kan de franske fans godt vende sig til, at han også er at finde i startopstillingen indtil da. Kontrakten med PSG udløber om tre år, og i hans første to år i klubben er det blevet til 59 kampe, hvor han har scoret 52 mål og leveret 29 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top