The perfect guide to the casino

Ville ligne Zlatan Ibrahimovic – Så blev 10-årig dreng bortvist fra skolen

Foto: Ritzau Scanpix



Zlatan Ibrahimovic er for rigtig mange unge drenge, et kæmpe stort icon, grundet hans personlighed og hans fodboldevner.

I efterhånden rigtig mange år, har Zlatan Ibrahimovic haft hans lange hår med hestehale, og det er altså en frisure, som flere gerne vil have, kun på grund af den svenske superstjerne. Nu har hans frisure så været indblandet i en noget kontroversiel sag.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

En 10-årig dreng i Rusland, ser rigtig meget op til svenskeren, og derfor havde han besluttet, at han gerne ville have samme frisure som Zlatan. Den blev dog slet ikke modtaget som forventet i hans skole i Sosnovobor i Siribien i Rusland. Både lærerne og rektoren mente, at frisuren var umandig, alt for udfordrende og direkte importeret fra vesten. Derfor blev drengen bortvist, ifølge The Moscow Times og det russiske BBC. Udover dette, blev hans frisure simpelthen sammenlignet med den frisure, der var populær tilbage i nazi-Tyskland og Hitler Jugend tiden.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

På de sociale medier er de meget vrede over bortvisningen af drengen, men rektoren på skolen havde følgende grund til, at bortvisningen var på sin plads.

– Han ville realisere sig selv. I morgen er der andre der også vil gøre det. Hvor ender vi så henne? Hvad skal vi for eksempel gøre, hvis der er nogen, der møder op og vil realisere sig selv gennem at slå på andre. Vi har skoleuniform. Og den er ens for alle. Det står i vores regler. Og her indgår det også, at man har en såkaldt klassisk frisure, siger rektor Ljudmilla Pestova til det russiske BBC.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top