The perfect guide to the casino

Southampton er usikre på dansk landsholdsspillers fremtid: Bliv her, Pierre-Emile!

Foto: Ritzau Scanpix



Pierre-Emile Højbjerg er i gang med sin fjerde sæson i Southampton. Og manager Ralph Hasenhüttl ser gerne sin danske anfører fortsætte i klubben på sydkysten.

– Vi er hele tiden i kontakt med hans agent, og Pierre ved godt, at han er meget vigtig for klubben, siger Southamptons tyske manager ifølge lokalavisen Daily Echo.

24-årige Pierre-Emile Højbjerg har to år tilbage af sin nuværende kontrakt, og dermed er det ved at være tid for klubben at tale forlængelse.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Han er holdets anfører, og han er derfor en spiller, jeg taler meget med. Pierre-Emiles mening er vigtig for mig, siger Ralph Hasenhüttl.

– Han er er rigtig anfører. Han har i den sidste måned været den, der går forrest og viser vejen, og det er lige, hvad klubben har brug for, mener Ralph Hasenhüttl, der har en fortid som træner for Bundesliga-klubben RB Leipzig.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Ved et fan-arrangement for nylig sørgede Pierre-Emile Højbjerg for at skabe usikkerhed om sin fremtid, da han blev spurgt, om han havde tænkt sig at blive i Southampton i mange år.

Den danske landsholdsspilers svar var, at han koncentrerede sig om at spille og give alt for klubben, og at han ikke havde travlt med at forlænge.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top