The perfect guide to the casino

Brøndby tager pis på sig selv: Brøndby og Norwich med klasse FIFA-lir

Foto: Ritzau Scanpix



Vi skal ikke meget langt tilbage, for at finde en tid, hvor Teemu Pukki spillede i Brøndby, og scorede alle sine kasser i Danmark til dagligt.

Sidste sommer udløb hans kontrakt, og han endte med at skifte til Norwich helt gratis. Det har vist sig at være et af Norwichs bedste køb nogensinde, da Pukki blev topscorer i Championship i sin første sæson, og efter han havde stor andel i, at Norwich rykkede op, har han fortsat det høje niveau i Premier League.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Fem mål og en enkelt assist i hans første fire kampe er det blevet til. Det har også resulteret i, at Teemu Pukki blev månedens spiller for august i Premier League. Derfor får han et specielt kort i det nye FIFA 20, hvor han får en gevaldig opgradering. Det kort giver Norwich nu en eksemplar væk af, med Pukkis autograf på, og det er her Brøndby har slået til. De tilbyder nemlig et gammel Teemu Pukki inform kort fra tidligere FIFA med i prisen, gratis selvfølgelig.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Næste opgave for Teemu Pukki og Norwich bliver senere i dag, når Manchester City kommer på besøg. Brøndby på den anden side, spiller imorgen på hjemmebane mod FC Nordsjælland.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top