The perfect guide to the casino

Bayern, Juve og PSG kan glemme det: David de Gea og United er enige om forlængelse

Foto: Ritzau Scanpix



Europas øvrige storklubber kan glemme at lokke David de Gea væk fra Manchester United. De er enige om at forlænge kontrakten, skriver skotske Daily Record.

David de Gea vil fortsætte med at vogte Manchester Uniteds mål i mindst fire år til. Det skriver Daily Record.

Den spanske målmand har kontraktudløb hos Manchester United til sommer, men han og klubben er i princippet enige om at forlænge den i fire år – med option på yderligere et år.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Forhandlingerne har været i gang længe, og der har især været to emner, som har været svære. Det er lønnen og optionen på det ekstra år.

Manchester Uniteds næstformand, Ed Woodward, var meget modstander af optionen om det ekstra år, men han har måttet give sig, skriver Daily Revord.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

David de Gea får samtidig en lønstigning, så han kommer op på minimum 15 millioner euro (110 millioner kroner) om året. Det er på niveau med Paul Pogba.

Forlængelsen er ikke bekræftet på Manchester Uniteds officielle hjemmeside. Klubbens manager, Ole Gunnar Solskjær, sagde fredag på en pressekonference, at de to parter forhandlede, og at han håbede, at David de Gea ville forlænge med klubben, fordi nordmanden anser målmanden for at være verdens bedste på sin post.

De franske, tyske og italienske mestre i skikkelse af Paris Saint-Germain, Bayern München og Juventus har alle været rapporteret som interesseret i den 28-årige David de Gea.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top