The perfect guide to the casino

15-årig dreng blev mobbet og fik brændt sin nye Arsenal-trøje: Så trådte Arsenal-stjernen frem og hjalp

Foto: Ritzau Scanpix



Det er rigtig tit, at man hører om fodboldspilleren, der laver nogle dumme ting uden for banen, som tager alt opmærksomheden.

Der er dog også massere af gode historier, hvor fodboldstjernerne bruger deres berømmelse, til at hjælpe folk som har brug for det. Den 15-årige Jack Staniard havde fået en helt ny Arsenal-trøje, og den første gang han brugte den, blev han mobbet og trøjen endte med at blive brændt. Det skete i den nye Arsenal-stjerne, Kieran Tierneys hjemby, og efter Jack Staniards mor og søster kom i kontakt med Tierneys søster, trådte fodboldstjernen til.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Han hørte om situationen, og sendte i første omgang et billede af en signeret Arsenal-trøje med Tierney 3 bag på, men da Jack Staniards mor viste ham billedet, kunne han ikke tro på det i første øjeblik. Trøjen kom dog senere med posten, og Jack Staniard kom derfor i tanke om, at det virkelig var rigtigt, hvad der skete.

– Jeg synes at Kieran(Tierney, red.) er fantastisk. Jeg havde ingen ide, indtil min mor sendte mig et billede med ham og trøjen. Jeg troede ikke på hende først, men så kom den senere med posten. Jeg vil gerne takke ham rigtig meget for hvad han har gjort for mig. Jeg er fan af både Arsenal og Tierney. Jeg har kendt ham siden han startede med at spille for Celtic. Jeg ved hvor han er fra, og nogle af mine venner har også mødt ham, og sagt, at han er en rigtig flink fyr, lød det fra Jack Staniard ifølge The Sun.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Med trøjen kom også en lille meddelse fra Tierney, som kan ses nedenunder. Og for de drenge, som brændte hans trøje, har politiet nu bekræftet, at en 15-årig dreng er tiltalt for angrebet på Jack i sidste måned. Jack Staniard har nu planer om at indramme trøjen, så den kan hænge på hans værelse.

Kieran Tierney skiftede denne sommer til Arsenal fra netop Celtic.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top