The perfect guide to the casino

Vanvid: Andreas Maxsø troede, at han var på vej til Premier League-klub

Foto: Ritzau Scanpix


Andreas Maxsø taler nu ud om det mærkværdige ophold i Tyskland.

Andreas Maxsø købte sig selv ud af KFC Uerdingen i den tredjebedste tyske række, og han betalte omkring tre millioner kroner for det.

Den danske forsvarsprofil havde dog slet ikke planer om at spille for den tyske klub, fortæller han i et langt interview med B.T.

– Det var slet ikke meningen, at jeg skulle til Uerdingen. FC Zürich havde et samarbejde med Bournemouth, og omkring et par uger før mit skifte til Uerdingen, får jeg at vide, at de vil rykke deres investeringer til Uerdingen. Vi var sikre på, at jeg ville skifte til en anden klub inden da, men pludselig får jeg at vide, at jeg har 24 timer til at beslutte mig for at tage til Uerdingen, siger han og fortsætter:

Læs også: Brøndby IF snuppede Andreas Maxsø for snuden af Superliga-klub

– Det føler jeg mig nødsaget til, da jeg samtidig får den besked, at hvis jeg bliver i Zürich, vil jeg være to-tre gange så dyr at købe ud. Så jeg gjorde det, men planen var hele tiden, at jeg skulle videre derfra denne sommer, om det var til Bournemouth eller et andet sted. Jeg følte, at hvis jeg gjorde det godt nok, var der en rimelig mulighed for, at jeg kunne komme til Premier League.

Andreas Maxsø troede nærmest, at han var på vej til Bournemouth, men han slår fast, at han aldrig var på kontrakt hos englænderne, selvom hans daværende klub FC Zürich havde investeringer i Premier League-klubben.

Nu er Andreas Maxsø i Brøndby IF, hvor han har tegnet en aftale for de kommende fire år.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top