The perfect guide to the casino

United kigger igen mod Schmeichels klub: Solskjær er vild for at få fat i denne stjerne

Foto: Ritzau Scanpix



I sommer skiftede Harry Maguire fra Leicester til Manchester United. Til sommer vil manager Ole Gunnar Solskjær have fat i endnu en spiller fra Leicester: James Maddison.

Interessen for James Maddison er ikke ny. Manchester United forsøgte allerede i sommer at få fat i den offensive midtbanespiller, men de fik nej. James Maddison foretrak at blive i hvert fald et år mere i Leicester, som han har kontrakt med indtil 2023.

Ifølge Manchester Evening News passer James Maddison perfekt for Ole Gunnar Solskjærs ønske til positionen. En britisk offensiv midtbanespiller, der har erfaring fra Premier League.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Manchester United havde i sommer kortvarigt kig på Christian Eriksen i Tottenham, men Ole Gunnar Solskjær vil hellere have den 22-årige James Maddison.

Samtidig flugter et salg af James Maddison godt med Leicesters politik med at lave penge på deres største talenter.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Manchester United måtte betale 80 millioner pund (650 millioner kroner) for Harry Maguire, og den midtengelske klub – der yderst overraskende vandt det engelske mesterskab i 2016 – har i de senere år også fået en del penge for N’Golo Kanté (Chelsea), Riyad Mahrez (Manchester City) og Danny Drinkwater (Chelsea).

Manchester United møder iøvrigt Leicester lørdag i Premier League. Leicester er i modsætning til Manchester United indtil videre ubesejrede i denne sæson.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top