The perfect guide to the casino

Sådan! Tidligere Brøndby-bomber kåret til Premier Leagues bedste

Foto: Ritzau Scanpix



Den tidligere Brøndby-spiller, Teemu Pukki, er kåret til Premier Leagues bedste spiller i august.

Han var kæmpestor i Superligaen. Og nu er han også i den grad brudt igennem i Premier League. Teemu Pukki fra Norwich er kåret til bedste spiller i den bedste engelske liga i august.

Teemu Pukki lavede i sidste sæson 29 mål for Norwich, da holdet rykkede op fra The Championship. I Premier League har finnen fortsat den imponerende målform og lavet fem mål i de første fire kampe – heraf alle tre i oprykkernes sejr på 3-1 hjemme over Newcastle.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Kun Manchester Citys Sergio Agüero har med seks fuldtræffere scoret flere mål end Teemu Pukki.

– Jeg er meget beæret. Jeg troede på, at jeg kunne score mål også i Premier League. Men fem mål i de første fire kampe er mere, end jeg kunne have drømt om, siger Teemu Pukki til Norwich Citys hjemmeside.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Vi har spillet god fodbold mod gode hold. Vi har ikke haft den nemmeste start. Men vi har gjort det fornuftigt alligevel, siger den 29-årige finne, der tidligere har scoret 55 mål i 130 kampe for Brøndby.

Norwich har trods de mange Pukki-mål kun fået tre point i de første fire kampe, hvilket rækker til en placering som nummer næstsidst. Næste modstander er mestrene fra Manchester City lørdag.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top