The perfect guide to the casino

Marcus Rashford afslører: Her er den helt store forskel på Mourinho og Solskjær

Foto: Ritzau Scanpix



Ifølge Marcus Rashford er den helt store forskel på José Mourinho og Ole Gunnar Solskjær, at nordmanden i modsætning til portugiseren selv har spillet på højeste plan.

Ole Gunnar Solskjær overtog i vinter jobbet som manager i Manchester United fra José Mourinho, der blev fyret. Og der er flere forskelle på de to, slår klubbens Marcus Rashford fast.

– De er meget forskellige, men det er meget naturligt. Den store forskel er, at han (Solskjær, red.) selv har spillet. Han forstår spillerne bedre uden for banen, siger Marcus Rashford til BBC. Det skriver Daily Mirror.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Derefter bliver Marcus Rashford herefter spurgt af intervieweren – den tidligere stjerne Gary Lineker – om det var et stort problem i Manchester United, at José Mourinho ikke selv har spillet fodbold på højt plan.

– Jeg vil ikke sige, at det var et stort problem, for han (Mourinho, red.) har jo stor erfaring som manager, og han er dygtig til at læse folk, svarer Marcus Rashford.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Men for mig betyder det noget, at manageren har prøvet at spille og dermed har prøvet den livsstil, som vi selv lever. Det giver ham en større forståelse for os som mennesker, siger den engelske landsholdsspiller.

– Lige nu er alle glade for manageren. Vi kan ikke altid udføre hans ordrer til perfektion endnu, men hans taktik og hans træning er virkelig fænomenal, siger Marcus Rashford.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top