The perfect guide to the casino

Efter klammeri, skade og uro: Neymar er omsider klar for PSG

Foto: Ritzau Scanpix



Efter flere måneder med usikkerhed er Neymar klar til at spille for Paris Saint-Germain.

Neymar kom op at toppes med en tilskuer til den franske pokalfinale mod Rennes, og siden har han ikke spillet for Paris Saint-Germain, fordi han også pådrog sig en fodskade – og på grund af al den uro, der har været omkring den brasilianske stjerne.

Men nu er han klar til at spille for Paris Saint-Germain, efter at han har spillet venskabskampe i landskampspausen for Brasilien mod Peru og Colombia.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Lørdag spiller Paris Saint-Germain mod Strasbourg i den franske liga, og der vil Neymar få comeback. Og ifølge træner Thomas Tuchel er der i den grad brug for ham.

Neymars comeback er timet godt, fordi vi nu både har Kylian Mbappé og Edonson Cavani ude med skader, siger Thomas Tuchel ifølge den spanske sportsavis AS.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Vi har en god trup, og nu har vi Neymar tilbage, så jeg er godt tilfreds. Neymar er også tilfreds med, at han kan koncentrere sig om at spille, siger de franske mestres tyske træner med henvisning til sommerens lange transfer-saga, der endte med, at Neymar ikke kom tilbage til FC Barcelona, som han ellers havde ønsket sig.

– Vi kommer til at savne ‘Edi’ og Kylian, så det er rigtig godt, ‘Ney’ nu er tilbage, siger Thomas Tuchel.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top