The perfect guide to the casino

Chok: Manchester City-stjerne skadet i seks måneder

Foto: Ritzau Scanpix



Det var ikke kun Arsenal, som endte med at få en af deres store profiler skadet. Også Manchester City har været uheldige.

Pep Guardiola har afholdt pressemøde i dag, forud for Premier League kampen mod Norwich. Her bekræftede han det, som mange City fans frygtede nemlig, at Aymeric Laporte er blevet langtidsskadet. Den franske forsvarsstjerne blev skadet i kampen mod Brighton, hvor han pådrog sig en knæskade, og den er der nu kommet dom over.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Dommen lyder på en fodboldpause på hele fem-seks måneder, og derfor bekræftede Pep Guardiola, at han først er tilbage en gang i 2020.

– Han vil være ude i fem til seks mÃ¥neder. Vi hÃ¥ber pÃ¥ at se ham tilbage i januar eller februar, lød meldingen fra Pep Guardiola.

Aymeric Laporte kom til Manchester City i januar 2018, og har sidenhen været en stor succes i Manchester Citys forsvar. Her er han både blevet brugt som venstreback, men foretrækker altså at spille i det centrale forsvar. Den 25-årige franskmand, har allerede været med til at vinde Premier League to gange, på hans korte tid i England.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

I alt har Laporte spillet 68 kampe for Manchester City. Her er det blevet til fem mål, tre assists samt syv gule kort.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top