The perfect guide to the casino

Bitter Wayne Rooney: Vi havde vundet EM og VM med HAM som manager

Foto: Ritzau Scanpix



England kunne have vundet det hele til EM og VM, hvis de bare havde haft Josep Guardiola som landsholdsmanager, siger Wayne Rooney.

Wayne Rooney spillede i seks slutrunder om EM og VM, men England nåede aldrig længere end til kvartfinalen. Og det piner den tidligere Manchester United-stjerne.

– Når man så på vores hold for ti år siden, så havde vi mand for mand klart det bedste hold i verden, siger Wayne Ronney i en podcast. Det skriver den spanske sportsavis Marca.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– V havde Rio Ferdinand, John Terry, Ashley Cole, David Beckham, Steven Gerrard, Frank Lampard, Paul Scholes, jeg selv og Michael Owen. Det var stjernespillere alle sammen.

– Havde vi bare haft en mand som Josep Guardiola som landsholdsmanager, havde vi vundet EM og VM. Vi havde vundet det hele. Det er der slet ingen tvivl om, siger Wayne Rooney om den spanske manager, er har vundet det engelske mesterskab med Manchester City i de sidste to sæsoner.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Wayne Rooney nåede at spille under Sven-Göran Eriksson, Steve McCLaren, Fabio Capello og Roy Hodgson som managers for det engelske landshold.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top