The perfect guide to the casino

Premier League legende om Bendtners første skudtræning: ‘Det var som at se mig selv lave skudtræning’

Foto: Ritzau Scanpix



Det kan godt være, at Nicklas Bendtner har fået sin uofficielle debut i FC København, da han spillede 1. halvleg i en reservekamp mod rivalerne fra Brøndby IF.

Men i England er det altså mere danskerens første træning i klubben, hvor han blev ved med at brænde sine skudforsøg, som bliver omtalt. Her har flere engelske medier beskrevet hans første træning, og nu har en vaskeægte Premier League legende, udtalt sig jokende om hans træning. Jamie Carragher stoppede karrieren i 2013, men bliver i den grad aldrig glemt i hans hjerteklub Liverpool.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

I en video til TV3 Sport, har Jamie Carragher udtalt sig om Nicklas Bendtner, som han trods alt godt kan huske lidt, fra deres begges tider i England.

– Det var som at se mig selv lave skudtræning. Det var ikke særligt godt, men det er sådan, vi lever med Bendtner, er det ikke? Den store mand er tilbage i byen, lyder det fra Carragher til TV3 Sport.

Men det er ikke fordi, at Carragher selv har fulgt meget med i Bendtner hypen, og selvom han sagde, at han kunne huske Nicklas Bendtner fra hans tid i Arsenal, så er det ikke så meget for spillet på banen, men mere Bendtners personlighed, som Carragher ikke har glemt.

– Jeg husker ham ikke spille så meget. Jeg kan huske, at han var i medierne for forskellige ting, og at han holdt af at have det sjovt. Han gjorde mærkelige ting og var lidt af en karakter i Premier League. Og det er fint, vi vil gerne have karakterer i Premier League, men jeg kan ikke rigtig huske, hvilken type spiller han var. Han har stor tro på sig selv… måske for meget.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Nicklas Bendtner spillede for Arsenal i perioden 2004-2014, med en række lejeophold imellem. I alt nåede den 31-årige dansker at spille 171 kampe for Arsenal, hvor det blev til 47 mål og 22 assists. Nu har han indtil nytåret, til at overbevise Ståle Solbakken om, at hans kontrakt med FC København skal forlænges.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top