The perfect guide to the casino

Messi om Ronaldo: Han er stadig ikke min ven – meeeen…

Foto: Ritzau Scanpix



Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er rivaler, men argentineren vil gerne spise frokost med portugiseren.

De har begge to været kåret til verdens bedste fodboldspiller (Ballon d’Or) fem gange. Og forholdet har aldrig været hjerteligt mellem Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Men det kan måske ændre sig.

– Vi talte sammen længe efter det seneste show i sidste måned, hvor Cristiano foreslog mig, at vi spiste en frokost sammen. Det ville jeg ikke have noget imod. Får jeg en invitation, så kommer jeg, siger Lionel Messi i et stort interview med spanske SPORT.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Cristiano Ronaldo har tidligere sagt, at han og Lionel Messi måske en gang kunne blive gode venner. Det afviste FC Barcelona-spilleren dengang til dels ved at sige, at han ved begrebet venner forstod, at man besøgte hinanden og spiste sammen.

– Jeg ville ikke have noget problem med at spise sammen med ham. Jeg har aldrig haft noget udestående med ham. Vi er måske ikke ligefrem gode venner, for vi har jo aldrig spillet på samme hold eller været i samme omklædningsrum. Men jeg har mødt ham mange gange og set ham mange gange til award-shows, og vi har ikke problemer med hinanden, siger Lionel Messi.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Rivaliseringen imellem de to fodboldstjerner synes at være blevet en smule mindre, efter at Cristiano Ronaldo forrige sommer skiftede fra Real MAdrid til Juventus i Italien. De to mødes med andre ord ikke længere i direkte duel i en fodboldliga.

– Jeg ved ikke, om der bliver en frokost eller en middag af den indlysende årsag, at vi lever hver sit liv. Men hvis det kan lade sig gøre, så siger jag ja.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top