The perfect guide to the casino

Messi forstår ikke Barcelona: Hvorfor købte I ikke Neymar?

Foto: Ritzau Scanpix



Lionel Messi føler godt, at FC Barcelona kunne have gjort mere for at få fat i Neymar i sommer.

Kommer Neymar tilbage fra Paris Saint-Germain til FC Barcelona? Det var det store spørgsmål i fodboldverden i sommer. Det gjorde den brasilianske superstjerne som bekendt ikke. Men kunne FC Barcelona have gjort mere? Det mener Lionel Messi godt, at klubben kunne.

– Jeg ville have elsket at få Neymar tilbage. Og ganske ærligt er jeg ikke sikker på, at klubben gjorde alt, hvad den kunne for at købe ham, siger Lionel Messi ifølge spanske Marxa.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

. Rent sportsligt er Neymar en af de bedste spillere i hele verden. Og klubben ville også tage et stort skridt i forhold til rettigheder og sponsorer. Men det er sikkert rigtigt, at PSG ikke er en nem klub at forhandle med.

De franske mestre købte Neymar i 2017 for 1,6 milliarder kroner. De ville have op imod to milliarder kroner for at sælge ham igen. Det ville FC Barcelona ikke betale, og klubben forsøgte med lavere priser plus gratis spillere i bytte. Det ville pariserne til gengæld ikke være med til.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Jeg har ikke på noget tidspunkt bedt om, at vi skulle købe Neymar. Det eneste, jeg har gjort, er, at jeg har sagt min mening. Og det er ikke sådan, at jeg er skuffet over, at han ikke skrev under. Vi har en fantastisk trup, der kan konkurrere om alle trofæer – med eller uden Neymar, siger den argentinske superstjerne, der fem gange er blevet kåret til verdens bedste spiller (Ballon d’Or).

Når det gælder hans egen situation, er det kommet frem, at Lionel Messi kan forlade klubben hvert år, hvis han vil. Men det er ikke sådan, at han planlægger at forlade de regerende spanske mestre.

– Det her er mit hjem, og jeg vil gerne blive her. Men jeg vil også gerne vinde, siger Lionel Messi.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top