The perfect guide to the casino

Husker du, hvad der skete for tre år siden? FC Midtjylland vender tilbage til skrækstadion i pokalturneringen

Foto: Ritzau Scanpix


FC Midtjylland har trukket Fremad Amager i Sydbank Pokalen, og dermed venter et gensyn med det stadion, hvor klubbens spillere fik plyndret alle værdigenstande.

For tre år siden gæstede FC Midtjylland Fremad Amager i pokalturneringen, og da ulvene kom ned i omklædningsrummet efter kampen, lå alt hulter til bulter, og så kunne de konstatere at dyre telefoner, laptops, ure mm. var blevet plyndret.

Nu vender ulvene tilbage til det stadion, hvor de for tre år siden gennemgik et sandt mareridt, for FC Midtjylland har trukket Fremad Amager i næste runde af Sydbank Pokalen.

Læs også: Brøndby IF snuppede Andreas Maxsø for snuden af Superliga-klub

Mikkel Andersen fortæller lidt om sin oplevelse fra episoden for tre år siden.

– Den dag stå meget klar for mig. Det var nærmest Rilwans (Hassan) skrig, der var det første, jeg huske. Han var den første, der opdagede det. Vores ting lå hulter til bulter. Nu var jeg der (Sundby Idrætspark, red.) i sidste sæson med Lyngby, inden jeg skiftede tilbage til FC Midtjylland, og der er blevet skiftet vinduer og døre, og der er i det store hele taget en del foranstaltninger. Så for mig at se fylder det ikke så meget, siger Mikkel Andersen til tipsbladet.dk.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top