The perfect guide to the casino

Uskarp Bendtner efter FCK-debut: Normalt scorer jeg på den chance til sidst

Foto: Ritzau Scanpix



Selvom Nicklas Bendtner ikke scorede, kaldte han sin uofficielle debut for FCKs reservehold for totalt fed.

Nicklas Bendtner spillede tirsdag sin første uofficielle kamp for FC København, da de danske mestres reserver mødte Brøndby i en kamp, der var flyttet fra FCKs træningsanlæg til Avedøre for at undgå alt for meget hurlumhej.

– Det var totalt fedt. Det var fedt at få støvlerne på igen, og jeg synes også, det gik ganske udmærket. Der var nogle situationer, hvor det gik godt, og der var nogle situationer, hvor det kunne være gået bedre. Men det er meget naturligt, sagde Nicklas Bendtner efter kampen til FCKs hjemmeside.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Bicklas Bendtner fik de første 45 minutter i kampen, og den mest bemærkelsesværdige situation opstod kort før pausen, hvor den tidligere landsholdsangriber brændte en stor chance ved at heade lige på Brøndbys målmand, Michael Tørnes.

– Der er forskel på at træne og på at spille kampe. Der mangler nogle justeringer. Normalt scorer jeg på sådan nogle chancer som den sidste, sagde Nicklas Bendtner.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Den 32-årige angriber har ikke spillet kampe siden april i år, og derfor er han lidt rusten.

– Jeg skal lige have nogle hurtigere fødder. Men ellers er det de små ting, der mangler. Omstillingerne fra sprint til gang og fra gang til løb. Men det var ikke sådan, at jeg rendte rundt og hev efter vejret. Nu skal jeg træne i de kommende dage, og så har vi jo kamp på søndag, og så må vi se til den tid, sagde Nicklas Bendtner.

FCK har udebane mod Hobro på søndag. Her har klubbens manager, Ståle Solbakken, mulighed for at give Nicklas Bendtner officiel debut for klubben.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top