The perfect guide to the casino

Skød med pistol og spredte skræk og rædsel: Tidligere tyrkisk landsholdsspiller får fængselsstraf

Foto: Ritzau Scanpix



Den tidligere Atlético Madrid- og FC Barcelona-spiller, Arda Turan, har fået en dom på to år og otte og en halv måneds fængsel. Dommen er dog gjort betinget.

Arda Turan slipper med andre ord for at sidde dommen af, medmindre han begår ny kriminalitet.

Den 32-årige fodboldstjerne kom sidste år i slagsmål på en natklub med sangeren Berkan Sahin, som fik brækket sin næse af at være i nærkontakt med Arda Turan.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Senere dukkede Arda Turan op på det hospital, hvor Berkan Sahin var. Med sig have Arda Turan en pistol, som han skød ned i jorden med indtil flere gange til skræk og rædsel for de øvrige på hospitalet.

Nu er Arda Turan så idømt en betinget fængselsstraf på to år, otte måneder og 15 dage. Straffen er gjort betinget af, at han ikke begår nye kriminelle forhold i de næste fem år.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Straffen er udløst af tre strafbare forhold. Forsætlig legemsbeskadeligelse (den brækkede næse), ulovlig besiddelse af skydevåben og for at have spredt panik med dette skydevåben.

Arda Turan spillede i fire år for Atlético Madrid, men han skiftede i 2015 til FC Barcelona. Han har dog længe været lejet ud til den tyrkiske klub, Istanbul Basaksehir. Han spillede sin kamp nr. 100 for det tyrkiske landshold i oktober 2017 mod Island (0-3).

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top