The perfect guide to the casino

Portugals træner er slet ikke i tvivl efter fire mål: Ronaldo ER verdens bedste spiller

Foto: Ritzau Scanpix



Debatten må stoppe. Cristiano Ronaldo ER verdens bedste spiller. Det fastslår Portugals landstræner, Fernando Santos.

Cristiano Ronaldo scorede fire mål, da Portugal tirsdag vandt 5-1 ude over Litauen i EM-kvalifikationen. Cristiano Ronaldo scorede fire af målene, og det fik den portugisiske landstræner til at finde de store roser frem.

– Dette er det klare og uigendrivelige bevis på, at Cristiano Ronaldo ER den bedste spiller i hele verden, erklærede Fernando Santos efter kampen.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Der findes ikke noget stadion, hvor folk ikke klapper af Ronaldo. Han er verdens bedste spiller, gentog Fernando Santos.

De fire mål gør Cristiano Ronaldo til alletiders topscorer i EM-kvalifikationen. Han har nu lavet 25 mål i EM-kvalifikationskampe. Den hidtidige rekord tilhørte Robbie Keane fra Irland med 23 mål.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Vi er derhenne, hvor jeg synes, det er sært, når han ikke scorer. Folk siger, at det stopper en dag. For mig ser det ud som om, det aldrig stopper, sagde Fernando Santos.

Samlet set er Critsiano Ronaldo oppe på 93 landskampsmål. Han nærmer sig dermed verdensrekorden, som tilhører den tidligere Bayern München-spiller Ali Daei. Han har scoret 109 mål for Iran.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top