The perfect guide to the casino

Liverpool-stjernens advarsel til Manchester City: Vi hævner os i år!

Foto: Ritzau Scanpix



Liverpool fører Premier League foran Manchester City – og de har ikke tænkt sig at afgive førstepladsen, siger Liverpool-stjernen Virgil van Dijk.

– Der er syv kampe til næste landskampspause, så vores mål er at vinde de syv kampe.

Så klart kunne det siges. Og det gjorde Liverpools hollandske stjerneforsavrer, Virgil van Dijk, ifølge Manchester Evening News.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Liverpool har fået en forrygende start med fire sejre i de første fire kampe i Premier League. Manchester City ligger nummer to med tre sejre og en uafgjort. De regerende mestre er med andre ord to point efter Liverpool.

Hvis Liverpool fortsætter med at vinde i Premier League, beholder de altså førstepladsen, uanset hvad Manchester City gør. Men Virgil van Dijk er godt klar over, at det ikke bliver nemt.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Der kommer flere turneringer i den kommende tid, hvor vi skal spille weekend- og midtugekampe hele tiden. Vi har udebanekampe mod Chelsea og Napoli, og Liga Cup’en er altid svær. Men det er vores mål at vinde vores kampe, siger Virgil van Dijk.

I sidste sæson sluttede Liverpool som nummer to med 97 point – et point færre end Manchester City.

– Det er svært at sige, om 97 point vil være nok i år. Det eneste, vi kan gøre, er at vinde vores kampe, og gør vi det, så vinder vi også turneringen, siger han.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top