The perfect guide to the casino

Har været fan af AC Milan i over 80 år – Nu modtager hun KÆMPE gave af klubben

Foto: Ritzau Scanpix



Ines fra Italien, er en vaskeægte fodboldfan. I en alder af 100 år, formår hun stadig at følge med i AC Milans udvikling, så meget som muligt.

Det er da heller ikke gået forbi klubbens næse, at de har en utrolig loyal fan, så da hun fyldte 100 år, valgte klubben at give hende en gave. En af Ines bekendte havde nemlig skrevet ind til klubben, som så beskeden og valgte at svare tilbage, ved at sende Ines en AC Milan trøje med nummer 100 bag på, og med alle spillernes autografer på.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

I videoen udtrykker hun stor glæde over at modtage trøjen, fra hvad hun kalder ‘sin klub’. Udover dette, kan man i klippet også se, hvor meget hun elsker AC Milan, og erklærer endnu en gang hendes kærlighed til klubben. Helt præcis 82 år, har hun været fan af klubben.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Hun afslører, at hendes favoritspillere blandt andet er Ruud Gullit, Marco van Basten, Frank Rijkaard, Franco Baresi, Paolo Maldini og Gennaro Gattuso.
AC Milan er kommet lidt sløjt fra start i denne sæson, da det er blevet til et nederlag til Udinese og en sejr over Brescia. Næste opgave for AC Milan, bliver den 15. september, når man skal en tur til Verona.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top