The perfect guide to the casino

Han scorede to mål for England i går: Manchester United er vilde for at få Jadon Sancho

Foto: Ritzau Scanpix



Jadon Sancho er det nye engelske stjerneskud. Og han er i den grad på ønskelisten hos Manchester United.

Jadon Sancho scorede to af målene, da England tirsdag vandt 5-3 over Kosovo i EM-kvalifikationen. Han er 19 år og spiller for Borussia Dortmund i Bundesligaen. Men det kan der blive lavet om på enten til januar eller næste sommer, når transfervinduet åbner.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Manchester United er interesseret i Jadon Sancho. Det er ifølge Daily Mirror kommet frem i dokumentaren ‘Alt eller intet’ om livet i en professionel fodboldklub, som i dette tilfælde er Borussia Dortmund.

I afsnit tre ser man et møde i ledelsen for Borussia Dortmund. Tilstede er sportsdirektør Michael Zorc, Matthias Sammer og Sebastian Kehl fra den sportslige afdeling og klubbens formand, Hans-Jaochim Watzke.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Et varmt emne lige nu er Sancho og Manchester United. Der har været afholdt et møde mellem Manchester United og en af vores konsulenter, der har fortalt dem, at uanset hvor mange penge de kommer med, så har vi ikke tænkt os at sælge ham til sommer, siger Michael Zorc og tilføjer:

– Som jeg forstår det, vil Sancho heller ikke tilbage til England til sommer.

Jadon Sancho spillede som lille i Watford, inden han blev tilknyttet Manchester Citys talent-akademi. Han skiftede til Borussia Dortmund i august 2017.

Af dokumentaren fremgår det, at Manchester Uniteds nuværende manager, Ole Gunnar Solskjær, er en stor beundrer af Jadon Sancho.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top