The perfect guide to the casino

Barcelona lider i ligaen: Og Messi kommer heller ikke og redder dem på lørdag

Foto: Ritzau Scanpix



Lionel Messi får heller ikke sæsondebut for FC Barcelona lørdag mod Valencia.

Når det kniber for FC Barcelona, plejer de at håbe på et mirakel fra Lionel Messi. Men han er stadig skadet, og han kommer ikke med mod Valencia i lørdagens hjemmekamp i ligaen.

FC Barcelona har blot fået fire point i de første tre kampe i den spanske liga. Senest blev det 2-2 ude mod Osasuna.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Et af problemerne har været, at Lionel Messi er skadet, og det har den argentinske troldmand været siden 5. august – den første dag i træningsopstarten.

Spanske SPORT skriver, at Lionel Messi heller ikke kommer med mod Valencia. Han kommer tidligst i aktion i næste uges udekamp mod Borussia Dortmund i Champions League. Det kan være, FC Barcelona kommer til at vente helt til den efterfølgende kamp i La Liga, som er en udekamp mod oprykkerne fra Granada.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

For at gøre ondt værre, har de regerende spanske mestre også måttet klare sig uden angrebskollegaen Luis Suarez, der blev skadet i klubbens første kamp i denne sæson, hvor FC Barcelona tabte 0-1 i Bilbao mod Athletic.

Real Madrid er heller ikke kommet for godt fra start, og det har Atlético Madrid udnyttet til at sætte sig på førstepladsen i den spanske liga med tre sejre i de tre første kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top