The perfect guide to the casino

Voldsom målfest mellem England og Kosovo – Sådan endte alle aftenens EM-kvalifikationskampe

Foto: Ritzau Scanpix



Det blev noget af en målrig aften, ved sidste aftenens EM kvalifikationskampe for denne landsholdspause. I weekenden vender ligafodbolden tilbage, men de 14 landshold sluttede i den grad af med et brag.

I gruppe A, mødte Tjekkiet og Montenegro hinanden i Montenegro. Her tog Tjekkiet en særdeles vigtig sejr, da Tomas Soucek og Lukas Masopust scorede efter halvlegen, og dermed sendte Tjekkiet op på gruppens 2. plads med 3-0 sejren. Vladimir Darida stod bag Tjekkiets sidste mål dybt inde i overtiden. I England kom Kosovo på besøg, og efter deres 2-1 sejr over Tjekkiet i lørdags, var det et hold sprængfyldt med selvtillid, som tog turen til England. Efter kun 1 minut, bragte Valon Berisha, Kosovo i front, men den føring holdt ikke længe, og efter mål af Sterling, Kane, selvmål af Vojvoda og to kasser på to minutter af Jadon Sancho, stod den 5-1 til England ved pausen.

I 2. halvleg scorede Valon Berisha igen, og efter Vedat Muriqi scorede på et straffespark i det 55. minut, stod den pludseligt 5-3. Harry Kane brændte straffespark i det 65. minut, og efter dette faldt der ikke flere scoringer, og dermed sluttede kampen 5-3 til England. England har dermed maksimum point, imens Kosovo nu er et point bag Tjekkiet på 2. pladsen.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

I Gruppe B vandt Serbien med 1-3 over Luxembourg på hjemmebane, efter Aleksandar Mitrovic bragte serberne i front i 1. halvleg, og indskiftede Nemanja Radonjic scorede til 2-0 i starten af 2. halvleg. Reduceringen af David Turpel kunne ikke ændre på, at Serbien tog sejren, da Aleksandar Mitrovic scorede igen til 1-3 i det 79. minut. Serbien har dermed syv point efter fem kampe, imens Luxembourg næsten må droppe drømmen om EM, da man er langt bag 2. pladsen.

I den anden kamp i Gruppe B, tog Litauen imod Portugal, og her kom Portugal bedst fra start, da Cristiano Ronaldo scorede på et straffespark efter 7 minutter. Litauen scorede dog på et hjørnespark i midten af 1. halvleg, og dermed stod den 1-1 ved pausen. I 2. halvleg skruede Portugal dog op for tempoet, og efter to mere mål af Cristiano Ronaldo, et mål i overtiden af William Carvalho samt et selvmål af Litauens målmand, Ernestas Setkus, vandt Portugal med 1-5, og er nu 5 point efter Ukraine på 1. pladsen, med en kamp mindre, imens Litauen kun har 1 point efter fem kampe, og ligger sidst i gruppen.

Gruppe H ville også lege med i målfesten, og her vandt Tyrkiet sikkert med 0-4 over Moldova på udebane, efter man i lørdags var i store problemer mod Andorra på hjemmebane. Cenk Tosun bragte Tyrkiet i front i slutningen af 1. halvleg, imens Deniz Turuc, Yusuf Yazici og Cenk Tosun scorede i 2. halvleg.

Frankrig var i cruise control mod Andorra, og bragte sig i front efter 18 minutter på et mål af Kingsley Coman. I det 28. minut brændte Antoine Griezmann på et straffespark for anden gang i træk. I resten af kampen sad Frankrig på alt, og lukkede stort set også kampen allerede, da Clement Lenglet scorede til 2-0 i det 52. minut. Indskiftet Wissam Ben Yedder ville også lege med, og scorede i overtiden til slutresultatet 3-0.

Albanien tog imod Island, og her startede Albanien bedst, med at bringe sig i front i det 32. minut på en scoring fra Kastriot Dermaku. Gylfi Sigurdsson udlignede lige efter 2. halvleg, men blot fem minutter efter Islands scoring, scorede Elseid Hysaj til 2-1. Der skulle ikke gå mere end seks minutter, før Island så udlignede igen på et mål af Kolbeinn Sigthorsson, og dermed var Island med i kampen igen. To hurtige mål af Odise Roshi og Sokol Cikalleshi, sikrede dog Albanien sejren på 4-2.

Dermed deler Tyrkiet og Frankrig 1. pladsen i Gruppe H, imens Island er tre point efter og Albanien er seks point efter.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top