The perfect guide to the casino

Paul Pogbas bror afslører: Her er de superstjerner, han taler med om sin klub-fremtid

Foto: Ritzau Scanpix



Paul Pogbas bror, Mathias, fortæller, at Manchester United-stjernen har talt med Zlatan Ibrahimovic og Lionel messi – men ikke Sergio Ramos.

Bliver Paul Pogba i Manchester United – eller gør han ikke? Det er et spørgsmål, der er svært at svare på, og han ved det heller ikke selv.

Men den franske verdensmester har talt med andre stjernespillere om, hvad han skal stille op med sin fremtid.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Det fortæller Paul Pogbas bror, Mathias Pogba, der selv spiller fodbold i klubben Manchego i den fjerdebedste række. Mathias Pogba kom med afsløringerne i tv-showet El Chiringuito TV.

Ifølge Mathias Pogba er det ikke rigtigt, når Real Madrid-stjernen Sergio Ramos påstår, at han har talt med Paul Pogba om et skifte fra Manchester United til Real Madrid.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Han taler med flere forskellige – men ikke Ramos. Messi? Ja, nogle gange, men ikke så meget. Zlatan? Ja, og Antoine Griezmann, fordi de spiller på det franske landshold sammen, siger Mathias Pogba, der selv er på Guineas landshold.

– Om han taler med Real Madrid-spillere? Nej. Jo, forresten, Raphaêl Varane, og Zinédine Zidane – ja, også ham.

Manchester United nægtede at sælge Paul Pogba til Real Madrid i sommer, men Real Madrid forbereder et forhøjet tilbud til den engelske storklub til næste sommer.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top