The perfect guide to the casino

Lebogang Phiri var på vej videre denne sommer men præsidenten stoppede skiftet til sidst – Her var han på vej hen

Foto: Ritzau Scanpix



Tilbage til den 20. maj 2013, var Brøndby IF i en alvorlig krise. Før sidste spillerunde af Superligen stod det klart, at man ville rykke ned, hvis man tabte på udebane til AC Horsens.

I en yderst intens kamp, hvor Brøndby afsluttede kampen med 10 mand, vandt Brøndby med 0-1 på et meget sent mål af Lebogang Phiri. Et mål som var altafgørende for Brøndbys fremtid, og efter fire år i klubben, drog Lebogang Phiri videre fra Danmark, da franske EA Guingamp stod klar med en kontrakt.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Her udløber kontrakten i 2021, og selvom det ikke er gået strålende for Guingamp de sidste par år, så har den tidligere Brøndby-stjerne haft fin med succes i klubben. Så fin succes, at der faktisk stod flere klubber klar, til at byde på midtbanespilleren denne sommer. Problemet var bare, at klubbens præsident ikke ville sælge ham, da han var for stor en nøglespiller på holdet.

Til kickoff.com afslører Phiri, hvilke specifikke klubber der rent faktisk var ude efter ham. Her er der tale om Trabzonspor fra Tyrkiet samt Rennes, Brest og Strasbourg, der til dagligt også holder til i Frankrig ligesom Guingamp. Klubben rykkede ud af Ligue 1 i sidste sæson, og hvis den ikke står på Ligue 1 bold i næste sæson, så regner Phiri med, at han kan forlade klubben.

– Det er selvfølgelig hårdt. Der var interesse fra et par klubber – Trabzonspor fra Tyrkiet samt Brest, Strasbourg og Rennes fra Ligue 1 – men præsidenten ville ikke lade mig gå, fordi han mener, jeg er en nøglespiller på holdet. Derfor vil han beholde mig så lang tid, han kan. Jeg følte mig på en måde skuffet, fordi jeg altid stræber efter at spille på højeste niveau, men man skal heller ikke æde den hånd, der fodrer dig. Han (klubbens præsident, red.) gav mig chancen, da jeg ikke havde nogen klub. Han tog en chance, og her to år senere er jeg her stadig og gør mit bedste, udtaler Phiri om det mislykkede skifte til kickoff.com.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

For Brøndby nåede Phiri at spille 145 kampe for klubben. Her blev det til ni mål, fem assists, 14 gule kort samt et enkelt rødt kort.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top