The perfect guide to the casino

Kamil Wilczek bekræfter interessen udefra – Nu afslører han vigtige detaljer om sin fremtid

Foto: Ritzau Scanpix



Kamil Wilczek kom til Brøndby tilbage i januar 2016 fra italienske Carpi. Han har siden skiftet til Danmark, været en af Brøndbys allervigtigste spillere, de seneste to et halvt år.

Hans kontrakt udløber om to år, og efter tre sæsoner med mere end ti mål i Superligaen hver sæson, er der kommet interesse udefra. Det har manden, der scorede 27 mål og leverede syv assists for Brøndby i sidste sæson, nu udtalt sig om. Det sker på hans Facebook side, hvor han skriver følgende.

– Jeg har det fantastisk i Brøndby og København er mit hjem. Derfor bliver jeg her endnu længere tid. På trods af fristende tilbud og interesse fra andre klubber i andre ligaer, føler jeg ikke, at jeg har sagt mit sidste ord på Vilfort Park endnu, starter Kamil Wilczek ud med.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Anføreren i Brøndby har været med til at vinde pokalfinalen en enkelt gang, og har specielt et mål, for hans tid i Brøndby. Han vil gerne være den mest scorende Brøndby-spiller i Superligaen nogensinde.

– Det er en kæmpe anerkendelse for mig at være anfører for dette hold og det er jeg stolt af. Muligheden for at blive den mest scorende i Brøndby i Superligaen er en udfordring og en motivation for mig. Jeg sætter pris på, hvad jeg har her. Jeg bliver og kæmper.

Han slutter med blå og gule hjerter, og slår altså fast, at Brøndbys fans ikke skal være bekymrede for, at han skifter væk inden for det næste stykke tid. Den 31-årige angriber har spillet 151 kampe for Brøndby, hvor det er blevet til 82 mål og 22 assists, og det håber han nu på, at kunne få lov til at forbedre i fremtiden.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top