The perfect guide to the casino

Fransk verdensmester langer ud efter Liverpool: Løgnhalse!

Foto: Ritzau Scanpix



Den franske landsholdsspiller, Nabil Fekir, beskylder Liverpool for at have løjet om hans knæ for ikke at skrive kontrakt med ham.

Efter at have været med til at vinde VM med Frankrig sidste år var Nabil Fekir på vej til Liverpool. Faktisk var skiftet så godt som på plads. Der manglede kun lige det obligatoriske lægetjek.

Her viste det sig ifølge Liverpool, at Nabil Fekir havde dårligt knæ. Den franske offensivspiller mener, at det var en løgn, Liverpool fandt på, fordi de alligevel ikke ville skrive kontrakt med ham.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Vil I vide sandheden? Jeg kender den faktisk ikke selv. Men jeg gennemgik lægetjekket, og derefter ville Liverpool ikke skrive kontrakt med mig. De ville have det til at se ud som om, det havde noget med mit knæ at gøre. Jeg tror bare, at de havde fortrudt, og at de alligevel ikke ville skrive kontrakt med mig, siger Nabil Fekir til den franske sportsavis l’Équipe.

Ifølge den nu 26-årige Nabil Fekir har der aldrig været noget i vejen med hans knæ.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Der blev sagt flere løgne om mg. Når det gælder mit knæ, så har jeg været til medicinsk test på Clairefontaine (det franske landsholds træningsbase, red.). Der har mit knæ aldrig været nævnt med et ord. Mon Aulas (Jean-Michel Aulas, Lyons præsident, red.) ville have beholdt mig, hvis mit knæ havde været så dårligt, spørger Nabil Fekir retorisk.

I sommer lykkedes det for Nabil Fekir at blive solgt fra Lyon til Real Betis i den bedste spanske række.

Ved VM i Frankrig kom han på banen i finalen mod Kroatien (4-2) i de sidste ni minutter i stedet for Olivier Giroud.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top