The perfect guide to the casino

Maradona er ankommet til sin nye klub: Jeg er ikke en doven person

Foto: Ritzau Scanpix



Diego Maradona er ankommet til den argentinske bundklub, Gimnasia y Esgrima, og han er klar til at tage fat på arbejdet.

– Jeg er ikke nogen doven person. Jeg elsker at tjene mine egne penge, sådan som jeg har gjort hele livet, sagde Diego Armando Maradona, da han blev præsenteret på et proppet Estadio Juan Carmelo Zerillo, som Gimnasias stadion hedder.

Diego Maradonas seneste træner-job var i den mexicanske klub, Dorados. Her valgte han at stoppe tidligere i år på grund af ‘helbredsproblemer’. Men nu er han altså tilbage i fuld vigør.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Mit knæ gør forbandet ondt, men det har ikke stoppet mig fra at komme hertil. Mange folk har spurgt, om det er rigtigt, at jeg kommer til Gimnasia.

– Jeg kan love jer en ting. Mens jeg er her i klubben, kommer alle til at opføre sig eksemplarisk, og vi skal nok vinde kampe sammen, sagde den 58-årige Diego Maradona.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Som spiller var Diego Maradona en af verdenshistoriens største, og han var så afgjort slutrundens bedste spiller, da Argentina i 1986 vandt VM for anden og foreløbig sidste gang. Som træner nåede han også at føre Argentina til VM-kvartfinalen i 2010, hvor holdet imidlertid tabte 0-4 til Tyskland.

Hans nye klub, Gimnasia y Esgrima, har fået en dårlig sæsonstart med kun et enkelt point i de første fem kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top