The perfect guide to the casino

Liverpools danske indkast-træner hylder Klopp: Han er en ægte leder

Foto: Ritzau Scanpix



Danske Thomas Grønnemark kalder Jürgen Klopp for en god leder, fordi han lytter til folk.

Liverpools danske indkast-træner, Thomas Grønnemark, hylder sin chef, klubbens manager Jürgen Klopp.

– Han er en leder, der åbent siger, at han ikke ved alt, og som er villig til at lytte til andre mennesker, hvis de har en viden, der kan gavne klubben, siger Thomas Grønnemark, der blev hyret som indkast-træner i klubben sidste år. Han har verdensrekorden i indkast på 51,33 meter.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Selvom man er en af de bedste klubber i verden, betyder det ikke, at man skal gøre alting, som man plejer at gøre. Når man møder Jürgen, føles det som om, man taler med en god ven. Han lytter rigtigt meget, siger Thomas Grønnemark ifølge det nye fodboldsite, The Athletic.

– Han er rigtig god til at få det bedste ud af folk. Det er meget mere egoistisk i andre klubber. I Liverpool er der stor tilfredshed blandt klubbens ansatte. De føler alle, at de er en del af noget særligt, siger den 43-årige dansker.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Til at begynde med var der nogle, der morede sig lidt over, at Liverpool havde ansat en særlig træner til indkast. Men som Thomas Grønnemark siger.

– Det begyndte med, at jeg fik en kontrakt for første halvdel af sidste sæson. Så blev den forlænget til resten af sæsonen. Nu er jeg her så for anden sæson i træk, og jeg synes da, at det er lidt vildt, at jeg er med i en klub, der spiller Champions League. Men jeg tror omvendt ikke længere, der er nogen, der griner. Nu kan folk godt se, at der er noget i det.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top