The perfect guide to the casino

Irland jubler over Danmarks pointtab mod Georgien – men det behøver ikke at være godt!

Foto: Ritzau Scanpix



Irland glæder sig over, at Danmark spillede 0-0 mod Georgien. Men deres landstræner advarer.

For Danmark var det skidt, at landsholdet søndag måtte nøjes med 0-0 ude mod Georgien i EM-kvalifikationen. For Irland, der ligger nummer 1 i Danmarks pulje, var det til gengæld et godt resultat. Men den irske landstræner, Mick McCarthy, advarer.

– Jeg hørte godt, at kommentatorerne i slutningen af kampen jublede og talte om, at Danmark dummede sig. Men jeg er ikke enig, siger Mick McCarthy ifølge The Irish Examiner.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Det understreger for mig, at Georgien ikke er noget dårligt hold. De får mod på tilværelsen med det uafgjorte resultat. Det fortæller mig lidt om, hvor svært det bliver at gå videre fra denne gruppe, siger Mick McCarthy

Irland har tidligere vundet 1-0 på hjemmebane mod Georgien. I næste måned venter der to udekampe mod Georgien og Schweiz.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Det bliver ikke let at få noget med hjem derfra. Georgien kunne endda have vundet kampen, da de fik frispark til sidst, som Kasper Schmeichel reddede.

– Tag ikke fejl. Jeg glæder mig også over det, der skete. Men pointen er stadigvæk, at det er op til os at få point i vores udekampe i oktober.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top