The perfect guide to the casino

Avis: Han er den bedste United-handel siden Ferguson

Foto: Ritzau Scanpix



Der er Zlatan Ibrahimovic – og så er der alle de andre.

Zlatan Ibrahimovic er den eneste virkelig gode handel, Manchester United har gjort, siden Alex Ferguson stoppede som manager i klubben i 2013.

Det mener lokalavisen Manchester Evening News, som har lavet en liste over de indkøb, som Manchester United har gjort siden klubbens mesterskab nummer 20 i 2013, som også er dens indtil videre sidste mesterskab.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Ibrahimovic’ placering på listen fortæller ikke kun om hans dygtighed, men også om hvor lidt konkurrence, der egentlig har været. Svenskeren gav [Manchester] United noget af den vindermentalitet, som de savnede så meget, tilbage i en sæson, der bød på tre trofæer (Community Shield, Liga Cup og Europa League, red.). I en alder af 35 scorede han 28 mål, inden hans tid i Manchester United desværre sluttede med en trist ledbåndsskade, skriver Manchester Evening News.

– Han var et af de meget få kvalitetskøb, klubben har haft, siden Alex Ferguson forlod klubben. Og da han oven i købet kom på en fri transfer, må han være nummer 1 på vores liste, skriver avisen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Den spanske basker, Ander Herrera – der nu er skiftet til Paris Saint-Germain – er nummer to på listen, mens franske Paul Pogba er nummer tre, selvom han – som avisen skriver – svinger meget i niveau, og den megen tale om et salg også vil trække hans navn ned blandt United-fansene.

Hele top ti ser således ud: 1. Zlatan Ibrahimovic, 2. Ander Herrera, 3. Paul Pogba, 4. Anthony Martial, 5. Juan Mata, 6. Victor Lindelöf, 7. Luke Shaw, 8. Sergio Romero, 9. Marouane Fellaini, 10. Daley Blind.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top