The perfect guide to the casino

Skuffet OB-kaptajn om fejldom, der kostede sejren: Måske kunne man tænke angriberens vej i stedet

OB formåede ikke at udnytte at være i overtal trods to underkendte scoringer, hvor den sidste burde have talt i 0-0 opgøret mod SønderjyskE

SønderjyskE kæmpede med næb og kløer for at få point med fra Odense, hvor de med en mand i undertal i over en halv time sled sig til 0-0 resultatet.

OB og Janus Drachmann blev dog snydt for sejren i det aller sidste minut, hvor der fejlagtigt blev dømt offside på Sander Svendsen. OB-anføreren var naturligvis skuffet og oplevede kampen således:

– Ligesom resten af stadion: hektisk, nerve, noget tilskuerne gerne vil se, den energi og den puls, kunne man mærke inde på banen. Sindssyg ærgerlig over, at vi ikke får scoret, vi spiller i overtal i lang tid, så det er en meget bitter følelse, sagde Janus Drachmann kort efter kampen.

Hele stadion fik lov at se gengivelsen på storskærmen, hvor det tydeligt fremgik, at der ikke var offside, hvilket dog ifølge Drachmann var unfair.
– Det er unfair overfor dommerteamet, at vi andre får den op på storskærmen. De dømmer efter bedste intention. Men måske kunne man tænke angriberens vej i stedet, sagde OB-anføreren.

Janus Drachmann og OB sniger sig med det ene point op på 4. pladsen i Superligaen.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top