Referat: OB formåede ikke at nedbryde SønderjyskE’s ståldefensiv trods rødt kort i kæmpe drama

OB havde overtaget i størstedelen af kampen, men formåede ikke at få scoret på trods af mere end en halv time i overtal mod SønderjyskE.

OB tog denne fredag aften imod SønderjyskE i den sidste spillerunde inden landskampspausen, hvor begge hold ville stå godt i kampen om top 6 med tre point.

SønderjyskE forsøgte at sætte et hårdt og fysisk tryk på kampen fra start, hvor specielt Mart Lieder gik hårdt til stålet, hvilket dog også udmøntende sig i et gult kort allerede efter få minutter.

De hold forsøgte begge at holde i bolden og spillede sig frem til nogle fornuftige situationer, hvor det generelt var den sidste aflevering eller indlæg, der manglede den sidste skarphed.

OB tog, efterhånden som kampen skred frem, overtaget i kampen, hvor de var gode til at holde i bolden. SønderjyskE stod meget kompakt og inviterede fynboerne til at slå indlæg, da de havde god fysik i defensiven.

Fynboerne fortsatte med at presse på og efter en halv times spil var hjemmeholdet tæt på i flere omgange, hvor der blev sendt flade indlæg ind i boksen, men med nød og næppe blev bolden clearet begge gange.

Frem mod pausen fortsatte det fysiske aspekt i spillet, hvilket gav en god tænding hos begge hold, men specielt også på sidelinjen, hvor Glenn Riddersholm også fik en henstilling af dommeren for brok.

Kort før pausen fik OB spillet sig frem til en stor mulighed, da Oliver Lund fik afdriblet sin direkte modstander, Alexander Bah, hvorefer han lagde den til rette for Bashkim Kadrii, hvis skud med retning mod netmaskerne dog blev blokeret af Kees Luijckx.

Efter pausen kom SønderjyskE godt ud, hvor der blev slået en god bold i dybden, som Rilwan Hassan tog godt med og afsluttede kort efter, men hans afslutning formåede ikke at udfordre Oliver Christensen.

Kort efter var gæsterne på spil igen, da Rilwan Hassan drev bolden frem igen, hvorefter han fandt en helt fri Mart Lieder, der ikke formåede at udnytte den store chance, som han sparkede direkte på Oliver Christensen.

Ti minutter inde i 2. halvleg fik OB scoret efter Sander Svendsen kom fri og søgte mod baglinjen, hvorefter han ramte Moses Opondo, der headede bolden i kassen, men til gæsternes held havde bolden passeret baglinjen, hvorfor det endte med et målspark i stedet for en scoring.

Efter 65 minutter fik vi endnu mere spænding og drama i kampen, da Johan Absalonsen stemplede Janus Drachmann bagfra, hvilket resulterede i endnu et gult kort til den tidligere OB spiller og dermed rødt kort.

OB fik lagt endnu mere tryk på SønderjyskE’s defensiv, men utroligt nok fik gæsterne afværget de mange bolde, der blev sendt ind i feltet til stor frustration for fynboerne.

Der var kæmpe drama til sidst, da Ob fik underkendt et mål, hvor dommeren dømte offside på Sander Svendsen i en situation, hvor tv-billederne viste det modsatte, men dommeren stod fast og derfor endte kampen 0-0.

OB skal efter landskampspausen op mod Silkeborg på udebane, mens SønderjyskE tager imod AC Horsens.