The perfect guide to the casino

Preview: OB – SønderjyskE

OB tager imod SønderjyskE fredag d. 30/8-19 kl. 19 på Nature Energy Park i Odense.

Formen:
OB har i deres seneste tre ud af fire kampe holdt nullet og gjorde det senest i udekampen mod Hobro. Det defensive har Jakob Michelsen altså langt om længe fået til at fungere, men det har dog vist sig også at smitte af i offensiven, hvor det blot er blevet til to mål i de seneste fire kampe.

SønderjyskE har været meget svingene, ligesom fredagens modstander, hvor sønderjyderne ikke har vundet i deres seneste fire kampe, hvor det altså kun er blevet til to point.

De to hold ligger dog side om side i tabellen, hvor OB stadig har en fod inde i top 6 og fredagens gæster har akkurat en fod udenfor på 7. pladsen.

Forventede startopstillinger:

OB ventes at have nyindkøbte Sander Svendsen tilbage i truppen, mens Jens Jakob Thomasen ikke er med i truppen til fredagens opgør.
SønderjyskE ventes at være uden skadesramte Marc Pedersen og Nicholas Marfelt, mens Marcel Rømer også ventes ude.

OB (3-5-2): Christensen – Leeuwin, Tverskov, M. Lund – Johnson Laursen, Kløve, Drachmann, Opondo, O. Lund – Kadrii, Svendsen
SønderjyskE (4-3-3): Mielitz – Bah, Gartenmann, Banggaard, Absalonsen – “Greko”, Albæk, Jonsson – Hassan, Lieder, Rojas

De skal gøre forskellen:
SønderjyskE har generelt fået et meget spændende hold i denne sæson, hvor Glenn Riddersholm har hentet flere tidligere FC Midtjylland-spillere til klubben, hvor specielt Patrick Banggaard og Mads Albæk har set stærke ud for sønderjyderne, hvorfor de bl.a. også skal spille en stærk kamp i fredagens opgør, hvis gæsterne skal have noget med hjem til Sønderjylland.

OB vil med garanti dels forsøge at kombinere sig igennem kæderne og dels prøve at finde Bashkim Kadrii i mellemrummene, som tidligere har givet succes i form af det direkte spil, mens Sander Svendsen tidligere også har vist målnæse og dygtighed foran mål. Holdet er vant til at løbe mange meter for hinanden og netop det bliver også afgørende i fredagens opgør.

Det kan vi forvente:
OB vil med stor sandsynlighed angribe gæsterne fra start og forsøge at sætte dem under pres. SønderjyskE vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender i en forhåbentlig målrig affære.

Sidst de to hold mødtes i Odense endte opgøret 0-0 i en taktisk affære. Om vi får endnu en taktisk omgang fredagsfodbold må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang fredag kl. 19 på Nature Energy Park i Odense.

Footy.dk vil også være på stadion, når OB tager imod SønderjyskE, hvor vi vil dække kampen live og fange reaktionerne efterfølgende.

OVERSIGT

Scroll to Top