The perfect guide to the casino

Top og flop i FCK’s nederlag i Riga

Foto: Ritzau Scanpix


.

Vi har kigget nærmere på de positive – og negative – ting i FC Københavns nederlag til Riga FC.

På trods af et nederlag på 1-0 til FC Riga her til aften skal FC København spille Europa League til efteråret, da de gik videre med en samlet sejr på 3-2. Vi har kigget nærmere på top og flop fra kampen.

Top

Gruppespilskongerne – FC København sikrede sig sit 13 gruppespil på 14 år, og det er altså en vanvittig præstation. Det holdt hårdt her til aften, men Ståle Solbakken er bare ekspert i at sætte sit mandskab op til de europæiske kampe – ikke mindst taktisk som vi så sidste år i de afgørende kampe mod Atalanta.

Victor Nelsson – Efter sidste Superligakamp mod FC Nordsjælland var det makkeren Sotirios Papagiannopoulos, der løb med de fleste roser, men her til aften var det klart Nelsson, der var den stærkeste af de to, og havde han ikke afvist så mange bolde, kunne det have gået helt galt for FCK.

Flop

Aftenens FCK-præstation – Man må simpelthen kunne forvente mere af et stærkt og Europa-vant FCK-mandskab mod så tamt et hold som Riga FC. Det er svært at brokke sig, når de er gået videre, men havde det ikke været bedre at gå benhårdt efter et udebanemål, så man ikke endte med at blive så presset til sidst?

Svinske Riga-spillere – Temperamenterne kom i kog i anden halvleg, og det var helt og aldeles de overtændte Riga-spilleres skyld. Det hele blev meget tydeligt i en situation, hvor Viktor Fischer bliver slagtet bagfra med en tackling, der nærmest i sig selv er et rødt kort værdigt, hvorefter en anden Riga-spiller triller bolden i hovedet på en liggende Fischer. Ringe af dommeren, at de svinske aktioner ikke blev straffet hårdere. Det kunne have endt med skader!

Læs også: Vanvittigt: FC København på vej mod ny signing

Læs også: Absurd: Storklubber slikker sig om munden – Så billig er Christian Eriksen nu

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top