The perfect guide to the casino

Vild afsløring: Superliga-klub følte sig sikre på Jakob Poulsen-transfer – Nu er han tæt på ny klub

Foto: Ritzau Scanpix


Jakob Poulsen har fået grønt lys til at finde en ny klub, og den 36-årige midtbanespiller søger mod et australsk eventyr.

Jakob Poulsen er ude i kulden i FC Midtjylland, og derfor har FC Midtjylland-anføreren fået lov til at kigge sig over skulderen efter en ny klub – endda en omkostningsfri transfer.

Ekstra Bladet har tidligere beskrevet, hvordan Jakob Poulsen var et lukket land for danske klubber, da FC Midtjylland hellere ville sende ham til udlandet, men der var alligevel én Superliga-klub, der havde regnet med ham.

Avisen skriver nemlig, at AGF længe troede, at det ville lykkes at lokke Jakob Poulsen retur til Fredensvang.

Læs også: Rafael van der Vaart var ikke den eneste: 35-årig tidligere FC København-stjerne spillede også for Esbjergs serie 4

Døren er dog lukket til den århusianske klub, selvom han har bopæl i byen. Pilen peger nemlig mod et eksotisk skifte til Australien.

Han har de seneste uger arbejdet målrettet på mulighederne ‘Down Under’ de seneste uger, og det er nu tæt på at blive til virkelighed, lyder det fra Ekstra Bladet.

Jakob Poulsen har spillet i FC Midtjylland siden 2014. Han var på kontrakt i AGF fra 2008 til 2010, da man hentede ham efter to sæsoner i hollandske Heerenveen.

Se også: Nicki Bille dukker ikke op til træningen i Ishøj – Læs her hvorfor!

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top