The perfect guide to the casino

Dagens Odds: Kan FCK slå rekorden for flest point efter 7 runder mod FC Nordsjælland?

Foto: Ritzau Scanpix


Så er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: FC København – FC Nordsjælland
Hvad: Superligaen
Hvor: Telia Parken
Hvornår: Søndag d. 25/8 klokken 20.00

Det er et ramt FCK hold, som skal op imod FC Nordsjælland i Telia Parken. Ude er både Dame N’Doye og Jonas Wind, imens Viktor Fischer kæmper med at ramme sin topform. FCK kan sætte rekord for den bedste sæsonstart i Superligaens historie, hvis de formår at slå FC Nordsjælland i dag.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

Kun FCK og Brøndby har efter syv runder haft 19 point i Superligaen, og dermed kan FCK sætte rekord med en sejr. FC Nordsjælland ligger på en 4. plads med 10 point efter de første seks kampe. De var heldige med, at Ronnie Schwartz brændte straffespark i overtiden, og dermed fik 2-2 på hjemmebane mod Silkeborg. Udover dette, er det blevet til nederlag mod FC Midtjylland og Randers, imens man har slået AC Horsens, Esbjerg og senest OB. På udebane er det dog blevet til to nederlag og en enkelt sejr. FCK kan til trods for skader til N’Doye og Wind, vælge at spille med Michael Santos, Pieros Sotiriou, Viktor Fischer, Pep Biel, Mohamed Daramy, Carlo Holse og Rasmus Falk på de offensive pladser, og derfor burde de også have kvaliteten til at slå FC Nordsjælland i Parken. Derfor er første odds vi går med, et simpelt odds på, at FCK vinder kampen. Den giver odds 1,61 igen hos Bet365.

Er du klar til dagens kamp?

FCK har spillet fem hjemmebane kampe, hvis man medregner kampene om europæisk kvalifikation. Her er det blevet til minimum to mål i tre af de kampe. Den ene kamp med et mål fra FCKs side, var kampen mod The New Saints, hvor man havde mange chancer til at lave det andet mål, men samtidig ikke havde specielt brug for det. Den anden kamp var mod Røde Stjerne, som har været FCKs hårdeste modstander i sæsonen. Her var det også blot marginaler som gjorde, at nummer 2 mål ikke blev sat ind i kassen. FC Nordsjælland vandt deres første udebanekamp med 0-3 mod Horsens, men har siden lukket 2 mål ind mod FC Midtjylland og 3 mål ind mod Randers. I de sidste tre møder mellem de to hold i Parken, har FCK scoret henholdsvis 2, 2 og 1 mål. Her kan man endda se på, at kampen med 1 mål fra FCKs side, var den sidste kamp i sidste sæson, hvor mesterskabet allerede var sikret, og man derfor ventede på, at kunne fejre det efter kampen var slut. Derfor er andet oddsforslag til kampen, at FCK scorer over 1,5 mål i kampen. Den giver odds 1,57 igen på Bet365.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top